Logo Cheers

Afdrukken

combo

 

 

Eli

Eli Damen

In 1995 kwam Eli als gitarist in het combo bij Cheers. In eerste instantie als invaller, maar hij was meteen zo onder de indruk van het koor dat hij direct ja zei op de vraag om deel uit te gaan maken van het combo. Als kind was hij al erg geïnteresseerd in muziek. Wanneer er een band in het dorp speelde, was hij erbij. Vooral de drummer maakte altijd veel indruk op hem. Thuis zat hij dus ook altijd te oefenen met pennen, bestek enz. Op zijn veertiende kreeg Eli zijn eerste akoestische gitaar. Later heeft hij door zelfstudie basgitaar en keyboard leren spelen. De gitaar is hem echter altijd het meest blijven boeien. Eli speelt bij Cheers de basgitaar.

 

 

 

Herman van Kuppevelt

Herman was al jong actief in de muziek: vanaf zijn twintigste was hij gitarist-zanger in bands en speelde hij jarenlang op bruiloften en partijen. Verder maakte hij deel uit van een bigband en een dixieland/jazzband. Cheers is niet het eerste wat Herman doet in dit genre: hij begeleidde al eerder een popkoor en was er ook zanger. Momenteel speelt hij in twee sixties-bandjes en bij een akoestisch duo. Sinds september 2016 is hij gitarist bij Cheers en doet dit vol overgave. Hij vindt het een gezellige club met mensen, waar de leden ontspannen, maar – als het erop aan komt – ook serieus bezig zijn met hun passie: meerstemmige zang.

 

 

Hans Boumans

De in Beugen woonachtige Hans Boumans is getrouwd, heeft drie kinderen en is opa van een tweeling. Twee dagen in de week doet hij als vrijwilliger tekenwerk in ‘Oorlogsmuseum Overloon’. In de jaren 70 speelde Hans in de Top-40-band the Tramps, daarna tot 2016 in MisTerB met back to the sixties en the seventies repertoire. Hans was toe aan heel iets anders en hij heeft ontdekt dat Cheers precies bij hem past. In gitarist Herman heeft hij een lotgenoot: allebei hebben ze de voorliefde voor meerstemmige zang en de sixties muziek.