Logo Cheers

samen 1 - 1780x419
Afdrukken

welkom

Welkom op de website van Cheers!

Waarschijnlijk ben je naar de website van Cheers gegaan, omdat je in ons koor geïnteresseerd bent. Mogelijk wil je ons boeken, lid worden of gewoon naar een optreden komen luisteren. Dat kan allemaal. Op deze website vind je alles wat je over ons zou willen weten.

 

Natuurlijk deed Cheers op 6 april weer mee aan Gennep Schoon!

Afdrukken

kerstoptredens

 

Cheers heeft weer wat leuke kerstoptredens achter de rug: op 14 december bij de kersttocht in Gennep-zuid, en op 16 december bij de kerstmarkten in Gennep en in Bedburg-Hau bij Schloss Moyland. (foto). Traditiegetrouw sloot Cheers de kerstmarkt bij Schloss Moyland af, waar een groot publiek duidelijk genoot. Als afsluiting hebben we nog gezongen op de sfeervolle kaarsjesavond.

Afdrukken

here comes the sun

Op zondag 1 juli 2018 hield Cheers haar jaarlijkse concert in d'n Toomp in Heijen. Dit zomerconcert had de naam gekregen: Here Comes the Sun. Nou, die zon scheen wel! Hoewel de mussen dus van het dak vielen, hadden toch veel mensen de hitte getrotseerd om te komen luisteren. De middag werd geopend door een kort optreden van Cheers, waarna Popkoor Vocal Spirit uit Siebengewald voor de vrolijke en mooie noten zorgde. Vervolgens waren er diverse voorstellingen van TheaterSpeelPlaats (TSP) uit Gennep. Het was leuk, het ontroerde en het was verrassend! Uiteraard bleef Cheers ook niet achter met een afwisselend repertoire. En hoe kan het anders: de finale bestond uit het lied Here Comes the Sun, dat door alle deelnemers gezamenlijk gezongen werd. Het werd een gezellige en sfeervolle middag. Na afloop liet menigeen weten echt genoten te hebben!

 

 

Afdrukken

happy together

Op 29 oktober 2017 organiseerde Cheers in d'n Toomp het herfstconcert Happy Together. In een gezellige, herfstachtige sfeer zongen C'est La Vie uit Rijkevoort, Nèj Hèjs uit Heijen en Cheers de sterren van de hemel. En natuurlijk werd het concert gezamenlijk afgesloten met het nummer Happy Together. Zowel het publiek als de deelnemers keken met veel plezier terug op deze middag.  

Afdrukken

nieuws

 

repetities

Cheers repeteert elke dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in:

Gemeenschapshuis D'n Toomp
Lijsterbesstraat 10
6598 AW  Heijen
tel. (0485) 518743
(route)

Op feestdagen en in basisschoolvakanties vervallen de repetities.

lees meer