Logo Cheers

samen 1 - 1780x419
Afdrukken

Welkom

Welkom op de website van Cheers!

DOE JIJ OOK MEE AAN HET QUEENPROJECT?

Scrol dan dan naar beneden!

Waarschijnlijk ben je naar de website van Cheers gegaan, omdat je in ons koor geïnteresseerd bent. Mogelijk wil je ons boeken, lid worden of gewoon naar een optreden komen luisteren. Dat kan allemaal. Op deze website vind je alles wat je over ons zou willen weten.

Afdrukken

Queenproject

 WE GAAN WEER BEGINNEN!

Met veel enthousiasme zijn 100 mensen in 2020 begonnen met het Queenproject. Het project was bedoeld voor mensen die graag zongen of wilden ervaren hoe het is om (tijdelijk) samen muziek te maken. Door corona werd het helaas stopgezet. Maar het begint weer! Iedereen is van harte welkom om vanaf 10 januari wekelijks op de dinsdagavond met de Cheersleden en de oude projectleden Queennummers in te studeren. Het project wordt afgesloten met twee spetterende optredens op 9 en 10 mei 2023. 

JE KUNT JE NU OPGEVEN!

Wil je je ook aanmelden voor dit project? Dat kan vóór
20 december bij Dorry Smeets (06-40649378) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We hebben een beperkt aantal plaatsen. Wacht dus niet te lang!

 

Afdrukken

Gennep zingt weer

Onder het motto 'Gennep zingt weer' lieten 5 koren op zaterdag 28 mei na 3 jaar stilte weer van zich horen: Genneps Vocaal Ensemble, Con Colore, Suuk 7, Goldies en tenslotte Cheers. Het was een gezellige middag op de Markt met veel publiek. Gezien de reacties heeft iedereen ervan genoten.

  

 

Afdrukken

Gennep Schoon

Op zaterdag 2 april heeft Cheers uiteraard weer meegedaan aan Gennep Schoon. We hadden een route langs de Niers. Het was heel koud, maar gezellig en alles is weer opgeruimd!

repetities

Cheers repeteert elke dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in:

Gemeenschapshuis D'n Toomp
Lijsterbesstraat 10
6598 AW  Heijen
tel. (0485) 518743
(route)

Op feestdagen en in basisschoolvakanties vervallen de repetities.

lees meer