Logo Cheers

samen 1 - 1780x419
Afdrukken

welkom

Welkom op de website van Cheers!

Waarschijnlijk ben je naar de website van Cheers gegaan, omdat je in ons koor geïnteresseerd bent. Mogelijk wil je ons boeken, lid worden of gewoon naar een optreden komen luisteren. Dat kan allemaal. Op deze website vind je alles wat je over ons zou willen weten.

Afdrukken

Queenproject

 Queenproject We will Rock You nu al megasucces!

 Een hele grote groep enthousiastelingen van buiten Cheers heeft zich opgegeven voor het Queenproject. Wij waren blij verrast en merkten al snel dat iedereen er veel zin in had. Op 14 januari zijn we begonnen met de eerste repetitie; het enthousiasme is daarna alleen maar groter geworden. Was het aanvankelijk de bedoeling om één optreden te doen, door het succes gaan we niet alleen op dinsdag 26 mei, maar ook op woensdag 27 mei met z'n allen een spetterend optreden neerzetten! Voor informatie over kaarten zie bovenstaande afbeelding.

 Gevolgen door de coronacrisis 

Helaas gaat het nog een behoorlijke tijd duren voordat we als Cheers weer samen kunnen repeteren en het Queenproject kunnen voortzetten. Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen is het voor koren nog onduidelijk wat de risico’s zijn. Er lopen op dit moment verschillende onderzoeken. Om niemand in gevaar te brengen wordt er niet gerepeteerd vóór er een positief advies uitkomt. We hopen met ons vaste koor te kunnen beginnen in september. Dan wordt ook bekeken wanneer we het Queenproject weer kunnen opstarten.
Het doet pijn om geen leuker bericht te brengen, maar de gezondheid van onze (project)leden is het allerbelangrijkst.
Afdrukken

Kerstinloop

 

Op 17 december organiseerde Cheers in D'n Toomp een kerstinloop met een gezellige kerstmarkt. Veel mensen waren hierop afgekomen. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men genieten van de muziek van Vocalgroup Goldies en Cheers zelf. Zowel de koren als het publiek constateerden na afloop dat het een geslaagde avond was geweest.

Vocalgroup Goldies

Popkoor Cheers

Afdrukken

Rabo ClubSupport

 

Rabobank en alle mensen die op ons gestemd hebben: bedankt!

Afdrukken

Cheersreis

 

 

 

Op 28 en 29 september was Cheers een weekend op stap naar Aken en Maastricht. Het waren reuzegezellige dagen met in beide steden een optreden. Op de foto laat Cheers van zich horen op het Onze Lieve Vrouwenplein in Maastricht.

repetities

Cheers repeteert elke dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in:

Gemeenschapshuis D'n Toomp
Lijsterbesstraat 10
6598 AW  Heijen
tel. (0485) 518743
(route)

Op feestdagen en in basisschoolvakanties vervallen de repetities.

lees meer