Logo Cheers

samen 1 - 1780x419
Afdrukken

Welkom

Welkom op de website van Cheers!

Waarschijnlijk ben je naar de website van Cheers gegaan, omdat je in ons koor geïnteresseerd bent. Mogelijk wil je ons boeken, lid worden of gewoon naar een optreden komen luisteren. Dat kan allemaal. Op deze website vind je alles wat je over ons zou willen weten.

Afdrukken

Queenproject

 TWEEMAAL UITVERKOCHT QUEENPROJECT GROOT SUCCES

 

                                                       Foto: Myke ten Haaf

Op 9 en 10 mei was het dan zover! In de uitverkochte zalen van d'n Toomp kon het publiek genieten van nummers en acts van Queen. Zo'n honderd mensen - onder begeleiding van dirigent Steven Gerrits - zorgden ervoor dat het zeer geslaagde avonden werden.

Voor wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen: Tijdens het korenfestival op 21 mei op het Jan Lindersplein in Gennep is er nog een kans om van het Queenrepertoire te komen genieten! Ons optreden begint om 17.00 uur.

  

Afdrukken

Gennep zingt weer

Onder het motto 'Gennep zingt weer' lieten 5 koren op zaterdag 28 mei na 3 jaar stilte weer van zich horen: Genneps Vocaal Ensemble, Con Colore, Suuk 7, Goldies en tenslotte Cheers. Het was een gezellige middag op de Markt met veel publiek. Gezien de reacties heeft iedereen ervan genoten.

  

 

Afdrukken

Gennep Schoon

Op zaterdag 2 april heeft Cheers uiteraard weer meegedaan aan Gennep Schoon. We hadden een route langs de Niers. Het was heel koud, maar gezellig en alles is weer opgeruimd!

repetities

Cheers repeteert elke dinsdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in:

Gemeenschapshuis D'n Toomp
Lijsterbesstraat 10
6598 AW  Heijen
tel. (0485) 518743
(route)

Op feestdagen en in basisschoolvakanties vervallen de repetities.

lees meer