Popkoor Cheers uit Gennep is opgericht in 1989 en bestaat uit ongeveer 60 leden. Begon het als een gezelligheidskoortje, al jaren is Cheers bekend om zijn kwaliteit, waar door mannen en vrouwen vier- tot zesstemmige popsongs, evergreens en musicalnummers uit het hoofd worden gezongen. Uiteraard kunnen de zangers dit niet alleen. Zij worden hierin begeleid door dirigent Steven Gerrits en een vierkoppig combo, een geweldige combinatie! Naast zingen wordt er veel aandacht besteed aan de sfeer, zodat iedereen zich prettig en opgenomen voelt in de groep.

De repetities vinden – buiten de schoolvakanties – plaats op dinsdagavond in gemeenschapshuis D’n Toomp in Heijen van 20.15 tot 22.15 uur.

Een aantal malen is er een project georganiseerd, waarvoor mensen van ‘buitenaf’ zich op konden geven. Het Queenproject in 2023 staat nog op ieders netvlies. Wel 55 enthousiastelingen kwamen erbij, waardoor het koor tijdelijk uit 95 zangers bestond. Van januari tot mei werd er flink aan de Queennummers gewerkt met als einddoel drie fantastische optredens. Het is dan ook niet vreemd dat een aantal mensen besloot vast lid van het koor te worden. 

Cheers verzorgt zelf optredens, maar is ook regelmatig te gast bij andere koren en evenementen in Nederland en Duitsland.

Wil je Cheers ook graag uitnodigen? Dat kan!

Stuur een e-mail naar cheers.gennep@gmail.com of bel naar het secretariaat: 06-686635200.